Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Sitges

El Sindicat de Mossos d'Esquadra denuncia la despesa en seguretat pel Club Bilderberg a Sitges

Fins a 300 agents de policia cobreixen la trobada del Club Bilderberg. Segons el Sindicat de Mossos d'Esquadra, aquest desplegament és desorbitat i està afectant altres poblacions del país. En declaracions a Catalunya Ràdio, el portaveu del sindicat, Toni Castejón, ha denunciat l'alt cost econòmic i de personal que significa el dispositiu de seguretat que envolta la trobada de les personalitats més poderoses del món. Castejón, a més, alerta que s'estan descobrint altres llocs per cobrir la reunió.

Actualitzat
El Sindicat de Mossos d'Esquadra qualifica de "desorbitat" el cost en agents i diners de la trobada de poderosos del Club Bilderberg a Sitges. Toni Castejón assegura que s'hi destinen 300 policies i afirma que no és acceptable que per cobrir una reunió privada s'estiguin desprotegint altres zones de Catalunya. Castejón cita concretament patrulles de l'Hospitalet i Cornellà de Llobregat que han hagut d'anar a Sitges per cobrir un punt estàtic de control.

El Club Bilderberg

Durant quatre dies, caps d'estat i directius de la banca i de grans empreses debaten sobre qüestions polítiques i econòmiques en una trobada envoltada de gran secretisme.

La trobada del Club Bilderberg se celebra cada any en un país diferent -la darrera va ser a Atenes- i reuneix més d'un centenar de destacats dirigents mundials. La reunió és privada, està envoltada de discreció i no fa públic el contingut del debat ni les conclusions a què s'hagin arribat. De fet, als treballadors de l'hotel on es farà se'ls ha demanat discreció i l'accés al recinte serà molt difícil. Els Mossos d'Esquadra garantiran la seguretat dels alts càrrecs reunits i han organitzat un dispositiu de seguretat especial davant les convocatòries de manifestacions de grups antiglobalització.

La primera conferència Bilderberg es va organitzar a l'Hotel Bilderberg, prop d'Arnhem, als Països Baixos, el 1954.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut