Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barcelona

El síndic destaca la pluralitat de TV3 i TVE 1 durant la campanya electoral

En un informe deplora la gran desproporció en les televisions privades a favor de candidatures com el PP, Ciutadans i el PSC

Actualitzat

El síndic de greuges ha seguit la cobertura de la campanya que fan els mitjans de comunicació i n'ha fet un informe que ha presentat ara. Partint de dades, diu que la proporcionalitat de cada candidatura es respecta a les televisions públiques -sobretot aquí, a TV3. En canvi, es vulnera, en alguns casos de manera flagrant, en els mitjans privats.

Segons l'informe, TV3, primer, i TVE tenen el nivell de desviació més baix, però, en canvi, alerten de la gran desproporció en les televisions privades a favor de candidatures com el PP, Ciutadans i el PSC.

El síndic creu que les televisions públiques s'haurien de regir per criteris de professionalitat, i no pas per la imposició d'un temps per a cada candidatura.

A més, ha demanat a la Junta Electoral Central que les televisions privades rectifiquin immediatament i durant la campanya la desproporció.
    
L'informe s'ha fet en resposta a una queixa del Col·lectiu Drets i del Col·legi de Periodistes.

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut