Primera Divisió

El Sevilla sense Rakitic empata amb l'Athletic en un partit molt travat (1-1)

El Sevilla ha empatat amb l'Athletic (1-1) al Sánchez Pizjuan en un partit molt travat que s'ha resolt a la primera part amb gols matiners de Alberto i Susaeta. La Reial, en canvi, ha golejat el Betis a Anoeta (5-1) en un partit que els bascos han dominat de principi a fi. Agirretxe, amb dos, Ansotegui, Griezmann i Xavi Prieto han estat els autors dels gols bascos.

La primera acció ofensiva del partit ha acabat amb gol a través d'una acció individual d'Alberto Moreno. El Sevilla no ha tingut temps d'assimilar l'avantatge que ha empatat Susaeta a través d'una assistència de Toquero. L'Athletic ha dominat la pilota a la primera part amb un ritme intens al mig del camp però els dos equips han disposat d'ocasions. Un gol anul·lat al Sevilla i Beto aturant un penal llançat per Susaeta i provocat per mans de Bacca, han estat les accions més destacades del partit al Sánchez Pizjuan.

Una maneta de la Reial Societat deixa encara més enfonsat el Betis (5-1)

La Reial ha golejat el Betis a Anoeta en un partit que els bascos han dominat de principi a fi (5-1). El canvi d'entrenador ha servit de poc als andalusos que s'han vist superats per una Reial Societat en estat de gràcia. Agirretxe, amb dos, Ansotegui, Griezmann i Xavi Prieto han estat els autors dels gols bascos.

La Reial ha començat alegre i en només cinc minuts s'ha avançat al marcador. Agirretxe, assistit per Rubén Pardo, ha anotat el primer gol. El Betis ha reaccionat i a través de Molina, aprofitant un error de marcatge, ha empatat l'enfrontament. A la segona, hi ha hagut certa calma en els primers minuts que l'ha trencat Vela en accions aïllades. Sense fer gaire soroll, els bascos han aconseguit el segon gol. Una rematada de cap d'Ansotegi. Amb el segon, s'ha animat el partit i ha arribat el tercer, a través d'una acció entre Agirretxe, Vela i Griezmann que ha acabat culminant aquest últim. Agirretxe ha aconseguit el seu doblet i amb Anoeta fent l'onada, la Reial encara ha tingut temps de marcar el cinquè a càrrec de Xabi Prieto després d'una centrada de José Ángel.

Amb aquesta derrota, el Betis no aixeca cap i continua com a cuer de la classificació.