El Barça ha fitxat sis jugadors procedents del Sevilla en els últims deu anys a un preu molt superior respecte el que els va costar
Barça

El Sevilla fa grans negocis descobrint jugadors i venent-los després al Barça

En els últims deu anys, el club blaugrana ha fitxat sis jugadors procedents del Sevilla a preus molt superiors al que en va pagar el club andalús

Actualitzat

L'ull de Monchi com a director esportiu del Sevilla ha proporcionat durant molt temps grans ingressos a les arques del club. Ara que ja fa més d'un any que la Roma va aconseguir els seus serveis, l'equip andalús continua fent negocis amb jugadors que costen pocs diners revaloritzant-los i venent-los posteriorment.

Clément Lenglet és el sisè jugador del Sevilla que el Barça fitxa en els darrers deu anys. El més destacat, però, són els grans beneficis que ha obtingut el club andalús multiplicant el valor dels jugadors a l'hora de vendre'ls.

En total, des del 2008, han fitxat pel Barça Dani Alves, Seydou Keyta, Adriano Correia, Ivan Rakitic, Aleix Vidal i Clément Lenglet. Tots sis van costar al Sevilla 16,5 milions d'euros, mentre que el Barça, per fitxar-los posteriorment, n'ha pagat un total de 133 milions d'euros. 116,5 milions de benefici.

Anar al contingut