El Sevilla continua en caiguda lliure després de perdre a casa amb l'Almeria per 1-3

El Sánchez Pizjuán ha esclatat amb un crit unànime d'indignació quan Teixeira Vitienes ha xiulat la fi del Sevilla-Almeria. Un partit que ha suposat la quarta derrota consecutiva de l'equip de Nervión i que deixa els de Gregorio Manzano immersos en una gravíssima crisi de resultats. L'Almeria s'ha imposat als locals per 1-3 gràcies a una molt bona segona part. Vargas, només tornar del descans, i dos golassos posteriors de Piatti han acabat amb la resistència sevillista malgrat que Kanouté, que havia errat un penal en el minut 22, havia donat emoció a l'enfrontament en escurçar diferències poc abans de la fi.

José Luis Oltra ha conegut la seva primera victòria com a entrenador de l'Almeria en una plaça de prestigi com és el Sánchez Pizjúan. El conjunt blanc-i-vermell ha aprofitat el pèssim moment que travessa el Sevilla per sumar tres punts d'or que l'acosten irremeiablement a la salvació.

Gran part del mèrit dels visitants es deu a Diego Alves. El porter brasiler de l'Almeria ha aturat un penal a Kanouté en el minut 22 i ha donat ales als seus companys davant la incertesa en la qual s'ha anat enfonsant el conjunt de Gregorio Manzano a mesura que passaven els minuts.

De fet, ha estat en la segona meitat quan l'Almeria ha colpejat durament l'orgull sevillista. Vargas, en el 48 i a la sortida d'un córner, ha aprofitat un refús de Renato sobre la mateixa línia de gol a cop de cap d'Uche per avançar els visitants en el marcador.

A partir d'aquí el Sevilla ha estirat més les línies però ha estat incapaç de crear futbol. Els locals han confiat en la qualitat dels seus jugadors ofensius, especialment Negredo, per acostar-se amb una mica de perill a la porteria rival. Els de Manzano han estat anàrquics, sense continuïtat i molt irregulars. Això ho ha aprofitat l'Almeria per amenaçar a la contra amb Uche, Crusat, Corona i Piatti com a principals referents. De fet, Palop ha evitat el 0-2 amb un cara a cara amb Piatti tot i que poc després, en el 81, l'argentí no ha pedonat. El petit mitjapunta s'ha desfet d'Alexis amb un driblatge genial i ha afusellat Palop amb un excel·lent xut des de la frontal.

L'enfrontament semblava sentenciat però immediatament després Kanouté escurçava diferències amb una rematada franca des de l'interior de la petita. Ha estat aleshores, i només aleshores, quan el Sevilla ha cregut en l'empat. L'afició local ha deixat de banda les crítiques per donar ànims als seus homes però en el 91 i davant les embestides sevillistes Piatti ha fet el definitiu 1-3 en rematar de taló una bona centrada de Crusat.

Amb aquesta victòria, l'Almeria podria sortir de la zona de descens en funció dels resultats dels rivals mentre que el Sevilla s'allunya d'Europa just quan es comença a qüestionar la feina de Manzano i l'actitud dels jugadors.