Londres

El setè llibre de la saga de l'aprenent de mag es titularà "Harry Potter and the Deathly Hallows"

El setè llibre de la sèrie de Harry Potter ja té títol. Es dirà "Harry Potter and the Deathly Hallows", és a dir, "Harry Potter i les flames mortals", segons l'editorial Scholastic. J.K. Rowling, l'autora de la saga, no especifica, en una entrevista publicada a la pàgina d'internet de l'editorial, ni la data de publicació del setè llibre d'aventures de Harry Potter ni cap altre detall. L'autora només concreta que encara està treballant en aquest llibre, on hi ha algunes escenes que han estat planificades des de fa dotze anys o més. Rowling tranquil·litza els seguidors de Potter dient-los que no es preocupin, perquè acabarà el treball que ara té a les mans.

Actualitzat

El nom de l'últim llibre de la història de Harry Potter ha sortit a la llum d'una manera curiosa: a través d'un joc a la pàgina web de l'escriptora. En entrar-hi, l'internauta ha de prémer la goma d'esborrar, entra en una habitació i camina per un passadís que s'amaga darrere un mirall. Després de múltiples obstacles, el títol del darrer llibre s'aconsegueix després d'una partida al joc del penjat.

Mentrestant, l'escriptora segueix amagant detalls del darrer llibre de la saga. No se sap res de la trama del llibre, només que els protagonistes corren perill. Ja fa mesos que Rowling va anunciar que dos dels personatges principals no sobreviuran i tothom es pregunta si una de les víctimes serà en Harry.

Matar Harry Potter evitaria que Rowling o qualsevol altre escriptor reprengués la història en un futur. De fet, l'actor que interpreta Potter al cinema, Daniel Radcliffe, va apostar per aquest final, convençut que el jove mag ha de tenir el mateix final que Sherlock Holmes, que va haver de morir per poder vèncer Moriarty, el seu gran enemic. Radcliffe creu que si Harry sobreviu, Rowling "rebrà peticions per escriure un vuitè llibre tota la vida".

Anar al contingut