El meteoròleg de TV3 Toni Nadal
El meteoròleg de TV3 Toni Nadal
Barcelona

El Servei Meteorològic de Catalunya homenatja Toni Nadal

Una de les sales de l'SMC passarà a dur el nom del meteoròleg de TV3 mort en un accident de muntanya. Els professionals encarregats d'oferir la predicció meteorològica a diversos mitjans li van reconèixer la tasca realitzada.

Redacció /TV3Actualitzat
El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i els professionals encarregats d'oferir la predicció meteorològica a diversos mitjans de comunicació han retut un homenatge a Toni Nadal, l'"home del temps" de TV3 mort en un accident de muntanya el passat 30 de juny.

Amb aquest homenatge s'ha volgut "deixar constància" de la labor realitzada per Toni Nadal en el món de la meteorologia i de la climatologia de Catalunya. Així ho han explicat des de l'SMC a través d'un comunicat.

Sala Toni Nadal

L'SMC ha anunciat que en reconeixement al meteoròleg de TV3 li dedicaran una sala de les seves instal·lacions. En concret, l'espai audiovisual del Servei Meteorològic de Catalunya passarà a denominar-se "Espai audiovisual Toni Nadal i Segura".

El reconeixement de companys i amics

L'SMC ha organitzat aquest acte a la seva seu com a organisme referent de la meteorologia a Catalunya, al qual han assistit els professionals d'aquesta àrea que van treballar o van col·laborar amb Nadal, així com professors del món universitari.

L'acte va comptar amb les intervencions del director de l'SMC, Oriol Puig, del meteoròleg de TV3 Francesc Mauri, del catedràtic de Climatologia de la UB Javier Marin-Vide, del meteoròleg de l'Aemet Joan Arús i de la dona del temps de RTVE Sònia Papell.

Entre els assistents, hi va haver professionals procedents de mitjans com TV3, RTVE, RAC1, BTV o el diari "Ara", una presència que demostra "l'esperit d'amic i col·laborador que tenia Toni Nadal", indiquen les mateixes fonts.

Anar al contingut