ERC diu que Masih ha rebut insults "pel seu origen o pels seus posicionaments polítics" (ACN)
ERC diu que Masih ha rebut insults "pel seu origen o pels seus posicionaments polítics" (ACN)
Barcelona

El senador d'origen indi d'ERC denuncia insults xenòfobs contra ell

Els republicans asseguren que ha rebut comentaris "racistes i xenòfobs" a les xarxes socials pel seu origen o ideari independentista

RedaccióActualitzat

El senador republicà que substitueix Santi Vidal, Robert Masih, denuncia insults xenòfobs contra ell pel seu origen indi i pel seu ideari independentista. Esquerra ha assegurat que va rebre insults "racistes i xenòfobs" després de prendre possessió de l'escó, ara fa 15 dies. En una roda de premsa al costat del portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, el senador, que fa 12 anys que viu a Catalunya, ha destacat que, fins ara, no s'havia trobat mai amb comentaris d'aquesta mena.

"Gent de la resta de l'estat tenen una mentalitat que s'hauria de canviar i treballar molt. Nosaltres, aquí, des de Catalunya no hem vist mai aquesta mena de comentaris o insults."

ERC ha afirmat que Masih va ser insultat a les xarxes socials després d'assumir el càrrec i prometre acatar la Constitució amb la frase "Fins a la Constitució de la república catalana i per imperatiu legal", que va dir en català.

Masih s'ha compromès a portar al Senat la "veu" dels 150.000 catalans d'origen indi, pakistanès o bangladeshià.

Anar al contingut