Restriccions de trànsit a l'N-II
La C-32 és l'alternativa al tall de l'N-II i no es cobrarà als veïns de la zona.
Barcelona

El segon triatló Costa de Barcelona-Maresme ha obligat a tallar l'N-II

Circulació enrevessada al Maresme aquest diumenge. La celebració del segon triatló Costa de Barcelona-Maresme ha obligat a tallar la carretera N-II entre dos quarts de set del matí i dos quarts de set de la tarda. La prova ha afectat el tram que va de Calella al Masnou. Mentre ha durat la restricció de trànsit, els vehicles s'han desviat per l'autopista C-32, que serà gratuïta per als veïns de les poblacions afectades que no tinguin via alternativa.

Actualitzat
El triatló ha concentrat més de 1.000 atletes d'arreu del món, i ha combinat tres proves diferents: 3.800 metres de natació a mar obert a Calella, 180 quilòmetres sobre la bici i una marató.

Amb l'objectiu de minimitzar possibles afectacions viàries, l'N-II s'ha tallat al trànsit entre Calella i el Masnou. Tal com ja va passar en les edicions anteriors, la C-32 ha estat l'alternativa per als vehicles. La circulació per l'autopista ha estat gratuïta per als veïns de les poblacions afectades que no tenien cap altra via alternativa. Això ha suposat que no hi han pagat els usuaris de Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar i el Masnou.

En els accessos del tram afectat de l'N-II, l'organització del triatló ha donat als conductors que hagin estat desviats cap a la C-32 un tiquet que els ha permès circular-hi gratuïtament.

A banda, també hi ha hagut altres punts de circulació afectats per la prova: la sortida de Mataró Nord de l'autopista del Maresme en sentit Girona i la sortida de Cabrera de la C-32 en els dos sentits de la marxa.

Totes les restriccions han acabat a dos quarts de set del vespre, quan ha finalitzat la prova. Per consultar les afectacions del trànsit i les rutes alternatives, s'ha establert una pàgina web per als afectats.
Anar al contingut