El Schalke 04 torna a derrotar l'Inter (2-1) i fa història classificant-se per a les semifinals

El Schalke 04 ha confirmat el pronòstic i ha fet història en classificar-se per primera vegada en la seva història per a unes semifinals de la Champions. El 2-5 de l'anada va pesar molt i, a més, l'equip de Gelsenkirchen va poder aconseguir una altra victòria de la mà de Raúl. L'exmadridista i Höwedes van fer els gols dels alemanys en el 2-1 contra l'Inter. Thiago Motta havia aconseguit un empat provisional estèril. El vifent campió ha quedat eliminat i la revelació de la Champions, el Schalke 04, s'enfrontarà amb el totpoderós Manchester United en les semifinals. L'anada, al Veltins Arena, i la tornada, a Old Trafford.

El Schalke 04 no s'havia classificat mai abans per disputar unes semifinals de Champions. Ja ha trencat aquesta maledicció, i ho ha fet eliminant l'actual campió, l'Inter. I és que el resultat de l'anada, 2-5, els ha facilitat les coses. Els homes de Leonardo, si volien fer alguna cosa de profit, havien d'arriscar des d'un bon principi, però els jugadors alemanys, amb la lliçó ben apresa, van matar ben aviat el partit.

La primera ocasió va ser per als visitants. El xut va ser de Sneijder en el minut 4. Sense conseqüències. La resposta va ser de Raúl, però el cop de cap va anar a les mans de Julio César. Era el minut 9. Abans d'acabar la primera part, gol de Raúl. Gol número 71 a la Champions i cinquè en aquesta edició. La passada és de Jurado i l'exmadridista retalla el porter Julio César i marca. Raúl ha disputat 140 partits de Champions i tots els seus companys del Schalke, només 99. Amb això ja està tot dit.

La segona part va començar amb el gol de l'empat, marcat per Thiago Motta, després d'un córner. Era el minut 49. Un gol que igualava un partit bastant ensopit fins llavors. En el 59, gol anul·lat per fora de joc a Höwedes. En canvi, en la segona oportunitat que va tenir el central del Schalke no va fallar. Segon gol per als locals, segon gol que marca Höwedes a la Champions. La passada és de Raúl, sens dubte el millor jugador sobre el terreny de joc.