Reial Madrid

El Saragossa domina un Madrid sense idees i troba poc premi en l'empat (1-1)

Amb una fogonada de Cristiano Ronaldo al minut 37, el Madrid n'ha tingut prou per salvar la cara i neutralitzar un Saragossa molt valent que s'havia avançat en el 8 mitjançant Rodri. No obstant això, l'equip aragonès ha estat molt més sòlid al llarg de tot el partit i ha sabut tocar les tecles que calien per dominar l'onze ple de futbolistes poc habituals que Mourinho ha fet sortir a La Romareda.

Actualitzat
Amb una fogonada de Cristiano Ronaldo al minut 37, el Madrid n'ha tingut prou per salvar la cara i neutralitzar un Saragossa molt valent que s'havia avançat en el 8 mitjançant Rodri. No obstant això, l'equip aragonès ha estat molt més sòlid al llarg de tot el partit i ha sabut tocar les tecles que calien per dominar l'onze ple de futbolistes poc habituals (Essien, Marcelo, Kaká, Callejón) que José Mourinho ha fet sortir a la Romareda.
 
Amb el marcador a favor des del principi, el Saragossa s'ha dedicat a mantenir-se consistent amb una defensa avançada que ha portat de corcoll el Madrid en tot moment gràcies a Montañés, Oriol i el mateix Rodri, impulsats a gran velocitat cap endavant cada vegada que es produïa una recuperació en la zona de creació blanca.
 
El Madrid ha evidenciat els problemes que té habitualment a l'hora de crear joc. Aquesta vegada hi havia Modric sobre el camp, però Özil no ha sortit fins a la segona part.
 
Per la part que li tocava, el Saragossa fins i tot s'ha permès el luxe de tocar al mig camp quan no hi havia opció de contra, buscant sempre Movilla i Apoño (lesionat al 52').
 
El Madrid ha tingut més oportunitats d'espantar els locals, especialment en una doble ocasió de Cristiano i Marcelo, tots dos amb més pólvora que precisió. El primer ha rematat al cos de Roberto i els segon, al pal, tot en la mateixa jugada, la primera després de la represa.
 
El Saragossa, però, també ha tingut ocasions per trepitjar l'àrea a la segona part. Al minut 58, Postiga ha estat objecte d'un clar penal d'Essien que Undiano Mallenco no ha vist. I en el 78 i el 83, dos cops de cap del mateix portuguès han trobat Diego López a la mateixa línia de gol.
 
En els últims instants, el Madrid ha intentat tancar el Saragossa buscant el gol de la sentència, però no ho ha acabat d'aconseguir, per una banda perquè el rival ha mantingut la tònica sòlida al darrere i, per l'altra, perquè els han quedat forces per seguir corrent cap endavant i deixar córrer el temps en terreny contrari amb la pilota als peus.
 
Els aficionats manyos han marxat del seu estadi amb la sensació que aquest dissabte el seu equip ha merescut més que l'empat, però poden celebrar el fet que han desmuntat l'inesperat empat que el Celta, un rival en la lluita del descens, li ha tret al Barça. El Madrid no ha aprofitat l'ensopegada blaugrana i seguirà a 13 punts del líder.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut