El C. N. Sant Andreu, campió de la Supercopa d'Espanya.
Waterpolo

El Sant Andreu dóna la sorpresa en la final de la Supercopa d'Espanya derrotant l'Atlètic Barceloneta

El C.N. Sant Andreu ha donat la sorpresa derrotant en la final de la Supercopa d'Espanya masculina el C.N. Atlètic Barceloneta en un final de partit molt ajustat (13 ¿ 12). Per la seva banda, el C.N. Sabadell ha mantingut l'hegemonia en el waterpolo femení espanyol, derrotant amb molta claredat el C.N. Mataró per 14 a 3.

El C. N. Sant Andreu ha donat la sorpresa derrotant en la final de la Supercopa d'Espanya masculina el C. N. Atlètic Barceloneta en un final de partit molt ajustat (13-12). Els campions han patit per sumar el primer títol espanyol de la seva història. Guanyant per un marge de 5 gols, el Sant Andreu ha vist com els mariners es posaven a només un gol després d'una remuntada liderada per Marc Roca. Els campions d'Europa han tingut l'opció de forçar la pròrroga, però Albert Español ha fallat un penal a 27 segons del final.

El C. N. Sabadell ha mantingut la seva hegemonia en el waterpolo femení espanyol, derrotant amb molta claredat el C. N. Mataró per 14 a 3. Jennifer Pareja ha marcat el camí a les seves companyes amb els dos primers gols del partit. Al descans el marcador era prou clar, 7 a 1. En el tercer quart dos gols de Maica Garcia han fet innecessari l'últim període.