Madrid

El Saló Immobiliari de Madrid arrenca amb un 30% menys d'expositors

El SIMA 2008 ha obert les portes aquest dimarts marcat per la crisi que viu el sector immobiliari. En són una mostra el nombre d'empreses que hi participen, un 30% menys que l'any passat, però també l'àmplia gamma d'ofertes i descomptes que s'hi ofereixen. El saló es podrà visitar fins al 12 d'abril al parc Juan Carlos I de Madrid, i té algunes novetats, com un espai dedicat a les energies renovables i els materials de construcció sostenibles, o diferents promocions d'habitatge públic.

Actualitzat

Entre els al·licients que ofereix aquest any el SIMA, destaquen el descompte d'un 20% en el preu d'alguns habitatges o l'oferta d'una promotora, que es compromet a pagar un sou extra als seus compradors durant tot un any.

Tot i això, aquest any l'oferta residencial ha perdut protagonisme i s'ha incrementat molt l'oferta de sòl per construir i els edificis d'oficines.

D'altra banda, l'edició d'enguany presenta novetats com l'espai SIMAFutura, dedicat a les noves tecnologies aplicades a la llar, a les energies renovables i als materials de construcció sostenibles.

Pel que fa a les administracions, hi tenen el seu espai dins l'àrea SIMAcities, pensada per donar a conèixer els plans urbanístics i les projectes d'habitatge públic de les diverses institucions.

 

Anar al contingut