Barcelona

El Saló de l'Ensenyament confia rebre 80.000 visitants

Aquest dmecres ha obert les portes, al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, el Saló de l'Ensenyament, que aquest any arriba a la vintena edició i que té la intenció d'acostar als estudiants tota l'oferta educativa que tenen a l'abast. Sota la denominació de Setmana de la Formació i el Treball, a banda del Saló de l'Ensenyament s'apleguen fins a quatre salons més, centrats en els idiomes, l'educació a distància, la formació en màsters i postgraus i els recursos humans. Tot plegat reunirà 280 expositors i s'hi esperen 80.000 visitants. El Saló de l'Ensenyament coincideix amb la vaga que tots els sindicats de mestres han convocat per aquest dijous en contra de l'aplicació de la nova llei d'educació.

Actualitzat
El Saló de l'Ensenyament ha començat la 20a edició fins diumenge 22 de març, en una trobada en què l'organització espera que hi passin fins a 80.000 visitants, segons ha explicat fa poc en roda de premsa la directora del saló, Roser Soler.

Per primera vegada, el certamen acull el Saló dels Idiomes, que se suma als quatre salons restants dedicats a diferents àrees de formació: Futura, Fòrum del Treball, Expoelearning i Personal Espanya, amb 281 expositors.

La fira es fa al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, i hi participen 166 centres educatius de Secundària, Batxillerat, Formació Professional (FP) i universitats, a més de centres d'idiomes i serveis a l'educació.

Anar al contingut