El Sabadell suma 3 punts davant el Saragossa (1-0) però es manté en zona de descens

El Sabadell ha sumat 3 punts en vèncer el Saragossa per 1 a 0, gràcies a un gol de Gato. Aquesta victòria davant un rival en ratxa, que venia de guanyar 3 partits seguits, ha estat insuficient per sortir de la zona de descens davant l'empat del Girona i la victòria de l'Hèrcules.

El Sabadell ha sumat tres punts en vèncer el Saragossa per 1 a 0, gràcies a un gol de Gato. Aquesta victòria davant un rival en ratxa, que venia de guanyar tres partits seguits, ha estat insuficient per sortir de la zona de descens davant l'empat del Girona i la victòria de l'Hèrcules.

Miquel Olmo ha repetit l'onze inicial dels seus dos partits anteriors al capdavant del Sabadell. Els locals han carregat el seu joc d'atac per la banda dreta, aprofitant la velocitat de Collantes. Tret d'un parell de centrades amb un cert perill que no han trobat rematador, els arlequinats no han inquietat el porter Leo Franco durant els primers 40 minuts. El porter local Nauzet tampoc ha tingut gaire més feina en la primera part. Un intent de passada d'esperó de Longas ha provocat un penal involuntari per mans de Movilla en els últims instants del primer període, però Gato ha xutat fora malbaratant la millor ocasió del Sabadell en la primera part.

El Saragossa ha sortit més decidit en la segona meitat. Dues centrades de falta han posat l'ai al cor dels aficionats locals. Gato ha refredat els ànims visitants amb el primer gol del Sabadell, en un contraatac en el minut 58 aprofitant una passada de l'home més incisiu del seu equip, Collantes. Luis García ha entrat en el bàndol aragonès, buscant més claredat ofensiva per al seu equip. Nauzet ha evitat el gol de l'empat en un nou servei de falta visitant, en el minut 86, en un servei precisament de l'exespanyolista.