Segona Divisió B

El Sabadell se salva, la Gramenet jugarà la promoció i el Girona i l'Espanyol B baixen

L'última jornada del grup 3 de la Segona Divisió B ha estat no apta per a cardíacs. Especialment a Sabadell, on l'equip local ha sortit de la zona de descens gràcies a un agònic triomf sobre el Peralta i a la combinació dels altres partits jugats. Uns resultats que condemnen el Girona al descens, tot i el seu triomf davant l'Espanyol B (2-1), i també el filial blanc-i-blau. En canvi, la Gramenet, que ha perdut a casa de l'Alcoià (3-1), promocionarà per assegurar la permanència.

La Nova Creu Alta de Sabadell ha viscut l'única alegria catalana de la jornada a segona B, amb invasió de camp inclosa. Els arlequinats han derrotat el Peralta per 1-0 i s'han salvat tant del descens com de la promoció. I tot, gràcies a un gol de volea de Marcos, al començament de la segona meitat, que ha fet embogir els 7.000 aficionats sabadellencs. La decepció per duplicat ha tingut lloc a l'estadi de Montilivi. El Girona i l'Espanyol B baixen a tercera després de la victòria local per 2-1. Els blanc-i-blaus han completat una ratxa negra de dos punts en els últims nou partits que els ha dut al desastre. El filial "perico" s'ha avançat precisament en el marcador amb una rematada de Yagüe. Els gironins, que han dominat de cap a cap, han remuntat a la segona part. Chica en pròpia porta i David Prats han estat els autors d'uns gols que, finalment, no han servit per a res. La Gramenet s'ha quedat a mig camí del seu objectiu i haurà de passar pel purgatori de la promoció de descens, en perdre per 3-1 al camp de l'Alcoià. Els colomencs han començat amb mal peu, en encaixar l'1-0 en el primer minut, que ha fet Salas. Aceitón ha augmentat l'avantatge poc després, però Dimas, encara a la primera part, ha retallat diferències per a la Grama. Un quart d'hora abans del final, Salas ha repetit diana i ha deixat el marcador definitiu, que tanca una temporada molt fluixa de l'equip de Santa Coloma. Els catalans que no es jugaven res en aquesta última jornada eren Figueres i Badalona. Els empordanesos han guanyat per 2-0 gràcies a un cop de cap perfecte de Ruano i a una bona acció individual de Nacho.