Sabadell

El Sabadell perd contra el Tenerife i es complica la permanència (0-2)

A un punt de la permanència, i només amb dotze en joc, al Sabadell només li valia la victòria per sortir del descens, però els arlequinats han fet un mal partit que els deixa molt tocats

Imma Casares FerreiroActualitzat

El Sabadell no ha tingut mai el control del partit durant la primera part; el Tenerife, de Ramis, ha sortit molt ordenat, molt sòlid amb defensa i amb les idees molt clares. Els canaris han avisat al minut 17 amb una bona rematada de cap que Mackay ha pogut blocar. Cinc minuts més tard, l'argentí Vada ha aprofitat una passada filtrada de Nono per superar el porter gallec del Sabadell amb una rematada creuada i ajustada al pal esquerre. Els jugadors d'Antonio Hidalgo s'han vist sorpresos per un plantejament molt seriós del Tenerife i sense fissures. De fet, els arlequinats no han estat capaços de crear ni una sola ocasió de perill en els primers 45'.

Al descans, s'ha arribat amb un 0-1 al marcador i en els primers minuts de la segona part el Sabadell ha estat a punt d'empatar. El central del Tenerife, Sergio González, ha desviat amb la cuixa l'intent d'arribada de Guruzeta però el porter visitant, Dani Hernández, ha fet gala de bons reflexos per evitar l'1-1. El Sabadell no ha fet la sensació que s'estava jugant la vida en aquest partit; la falta d'intensitat defensiva ha quedat palesa en la jugada del 0 a 2. Sergio González ha rematat totalment sol una falta servida des del mig del camp. Això passava al minut 51, i en el 57 Javi Alonso hauria pogut marcar el tercer del Tenerife. La pilota ha acabat al travesser de la porteria defensada per Mackay. En el 58, Antonio Hidalgo ha intentat que el seu equip reaccionés i ha donat entrada a Querol, Boniquet i Ozkoidi, els tres de perfil atacant.

L'intent de revolució no ha servit de res; el Sabadell ha reclamat un parell de penals que l'àrbitre López Toca no ha ni considerat i ha certificat un mal partit en un moment absolutament crucial. La derrota arriba després de dues victòries consecutives a la Nova Creu Alta i s'esperava més d'un conjunt arlequinat que no ha disposat de la primera ocasió per marcar fins el minut 92. El xut desviat de Néstor Querol ha estat el reflex de la impotència arlequinada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut