Segona Divisió

El Sabadell perd amb el Dépor a Riazor en un partit marcat per l'actuació arbitral (2-1)

El Sabadell perd amb el Dépor a Riazor (2-1) en un partit marcat per l'actuació arbitral. La primera part ha acabat amb l'empat a zero al marcador mentre que a la segona hi ha hagut tres gols i dues expulsions. Els arlequinats marxen de Galícia sense puntuar, però es mantenen a la zona mitjana de la classificació.

La pluja i el vent han fet acte de presència a Riazor en una primera part força estèril pel que fa a oportunitats. Tot i que el Dépor ho ha intentat, no ha pogut penetrar en la defensa sòlida del conjunt arlequinat. De fet, els homes de Miquel Olmo han arribat amb l'empat a zero al descans davant del líder.

A la segona part, gerro d'aigua freda pel Sabadell quan Carlos Hernández ha vist la segona targeta groga i ha abandonat el terreny de joc per expulsió. Els arlequinats han quedat tocats i el Dépor ho ha aprofitat ben aviat. Deu minuts després del descans, Salomao a partir d'una jugada iniciada a pilota parada ha enviat un xut fort al fons de la porteria de Nauzet. Tot i el gol en contra, els arlequinats han mantingut la serenitat i fins i tot han generat ocasions com el potent llançament de Martí Crespí nou minuts després.

Els gallecs amb una circulació més lenta de la pilota han volgut portar el partit cap als seus interessos. Luisinho, amb un xut des de la frontal, ha obligat a refusar amb els punys Nauzet, que ha tingut una bona actuació. Les forces entre els dos equips s'han equilibrat quan Juan Domínguez ha vist la segona targeta groga i també ha hagut d'abandonar el terreny de joc. Amb 10 homes per equip, els vallesans han tingut més possessió de pilota, però no han pogut acabar de traçar les oportunitats, cosa que sí que ho ha fet el Dépor. José Verdú "Toché" ha definit davant Nauzet per sentenciar el partit al minut. Sotan, a cinc minuts del final, ha trobat la porteria contrària rematant de cap a la sortida d'un córner. El Sabadell ha retallat distàncies i l'àrbitre en una acció següent no ha assenyalat penal a favor dels arlequinats per unes mans de Laure dins l'àrea. El conjunt de Miquel Olmo ho ha intentat fins al final, però l'actuació arbitral ha deixat el Sabadell sense puntuar a Riazor.