FUTBOL

El Sabadell perd (2-1) contra l'Oviedo i es complica la permanència

El Sabadell ha perdut per 2 a 1 contra l'Oviedo en un partit en què ha pagat car el no saber mantenir més d'un minut l'empat que Óscar Rubio havia aconseguit amb un golàs i ara li tocarà esforçar-se de valent en les últimes quatre jornades per mirar de continuar sent equip de Segona Divisió

Imma Casares FerreiroActualitzat

Tant l'Oviedo com el Sabadell s'hi jugaven molt, al Carlos Tartiere. Després dos avisos tan inofensius com previsibles de Stoichkov, l'Oviedo ha colpejat primer. Al minut 15 una centrada de Jimmy l'ha aprofitada Rodri Ríos per superar Mackay. A partir de l'1 a 0, el partit ha entrat en una fase on hi ha hagut més gols que ocasions. Els homes d'Antonio Hidalgo han reclamat mans de Grippo; la cosa només ha quedat en protesta per part dels arlequinats abans que els últims minuts de la primera part es convertissin en una muntanya russa de gols i emocions.

Al minut 37, Óscar Rubio ha enganxat una pilota a la frontal i sense deixar-la caure ha traçat una paràbola inabastable per a Femenías. Un autèntic golàs que ha tingut una resposta imminent. A la jugada següent, Boniquet ha fet un mala passada enrere que Rodri ha caçat per enviar la pilota al pal; Nahuel ha aprofitat el refús per marcar el 2 a 1 amb què s'ha arribat al descans.

Només començar la segona part, protagonisme per al porter gallec del Sabadell. Primer en desviar a córner amb la punta dels dits el xut de Borja. En l'acció següent, i a centrada de Nahuel, Grippo, de cap, ha exigit el porter arlequinat, que ha volat per evitar el tercer gol del conjunt de Ziganda. Antonio Hidalgo ha mogut la banqueta per buscar l'empat. Guruzeta, Víctor García, Héber Pena, Edgar Hernández i Aarón Rey han entrat avançada la segona part, però els canvis tampoc no han fet que el Sabadell trobés el camí del gol. De fet, Guruzeta, de cap, l'ha tinguda al minut 88, però Femenías ha aparegut amb una mà salvadora per evitar l'empat i donar la victòria final a l'Oviedo del Cuco Ziganda.

El 2 a 1 final suposa un pas enrere en les aspiracions de salvar la categoria del Sabadell. Els d'Antonio Hidalgo venien de guanyar els dos últims partits, però la segona derrota en els últims nou partits els manté en la zona vermella de la taula.