Sabadell

El Sabadell confirma el seu descens tot i guanyar el Mirandés (0-2)

Victòria estèril dels arlequinats que els condemna a perdre la categoria. Els d'Antonio Hidalgo han estat superiors durant tot el partit a Anduva, però la victòria del Lugo a Vallecas ha trencat el somni de la salvació

Xavi LemusActualitzat

El Centre d'Esports Sabadell ha sortit a Anduva amb l'objectiu ben clar: sumar els tres punts i mantenir les esperances que els seus rivals punxessin. Durant el primer temps han disposat de bones oportunitats per avançar-se en el marcador, sobretot per part de Stoichkov, però sense definició final. Per part dels locals, només Ezzarfani ha generat alguna acció de perill. Amb zero a zero s'ha arribat al descans.

El segon temps ha estat arlequinat. El conjunt català necessitava la victòria i no ha fallat. En el minut 63 una centrada d'Adri Cuevas l'ha culminat Juan Hernández en el zero a un. El Mirandés no ha reaccionat i ha rebut l'estocada final en el minut 76. Una bona acció individual de Stoichkov ha permès al Sabadell fer el zero a dos. A partir d'aquest moment, el partit es jugava a Vallecas, on el Lugo guanyava el Rayo per la mínima. Un marcador que els gallecs han aguantat fins al xiulet final. D'aquesta forma el somni arlequinat s'ha trencat i la temporada ha acabat amb un cruel descens.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut