Jugadors del Sabadell celebren un gol en una imatge d'arxiu (@CESabadell)
Futbol

El Sabadell buscarà davant del Leganés la seva primera victòria

Després d'empatar a zero a Saragossa i sumar el seu primer punt, el Sabadell ha reforçat els seus ànims. Contra el Leganés, un dels gallets de la categoria, haurà de superar la gran assignatura pendent de l'equip: el gol

Xavi TorresActualitzat

Després de dirigir la darrera sessió d'entrenament a la Nova Creu Alta, el tècnic Antonio Hidalgo s'ha mostrat animat davant dels mitjans de comunicació. El Leganés, quart en la classificació a dos punts del líder, l'Espanyol, "és un dels grans de la categoria però hem de saber contrarestar el seu futbol". El Sabadell, que és cuer, ve d'empatar a zero a Saragossa i de deixar una bona sensació de joc. "Està bé jugar com ho estem fent però hem de guanyar perquè guanyar és el que et dona de menjar", ha afegit.

Hidalgo ha valorat molt positivament el fet de deixar la porteria a zero per primera vegada després de sis partits però també ha reclamat més concentració a l'hora de rematar contra la porteria contrària. "Hem de créixer en aquest sentit perquè ens falten punts". Cal recordar que els arlequinats només han fet un gol en el que va de campionat, al camp del Rayo Vallecano -20 de setembre-, justament en el partit del retorn a Segona A. De cara al partit contra el Leganés, Boniquet i Cornud segueixen de baixa.

 

 

Anar al contingut