Antonio Hidalgo, donant instruccions en un entrenament (@CESabadell)
Sabadell

El Sabadell afronta a Alcorcón una de les seves últimes oportunitats: "És un partit vital per a nosaltres"

L'equip arlequinat necessita "fer un gran partit, com ja hem fet altres vegades en moments difícils", diu Antonio Hidalgo

Actualitzat

L'entrenador del Centre d'Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha qualificat de "vital" el partit de LaLiga SmartBank d'aquest dimecres al camp de l'Alcorcón (19.00), on l'equip vallesà es juga bona part de les seves opcions de mantenir la categoria. El conjunt madrileny també té les seves urgències, ja que es troba fora de la zona de descens, però només dos punts per sobre dels arlequinats.

"És el moment de fer un gran partit com ja hem fet altres vegades en moments difícils. De res serveix ja parlar de la derrota de diumenge contra el Tenerife. L'equip estava tocat ahir, avui una mica menys i demà sortirem a Santo Domingo a totes."

Hidalgo haurà d'afrontar aquest partit transcendental amb quatre baixes per sanció: Grego Sierra, Néstor Querol, Stoichkov i Edgar Hernández no hi podran ser per acumulació d'amonestacions.

"És un problema, però estic segur que els jugadors que surtin ho faran bé. Teníem molts jugadors en aquesta situació si veien targeta i no vam poder gestionar-ho."

Finalment, el tècnic arlequinat ha volgut trencar amb l'onada de pessimisme per la delicada situació de l'equip a la classificació:

"Penso que en el futbol ens oblidem de gaudir del que tenim i, en general, s'està més pendent de les coses dolentes. No ho dic per ara només, però cal valorar el que es té i on som després de començar LaLiga de la manera que ho vam fer (perdent els primers cinc partits)."

 

Anar al contingut