El River Plate, fora de la Copa Libertadores

El somni del River Plate de continuar en la Copa Libertadores es va trencar, quan va perdre per un sorprenent 4-1 contra l'América de Cali. D'aquesta manera s'esvaeix la possibilitat d'un duel Boca-River en la final.

Julián Vázquez, amb dos gols, en els minuts 29 i 35, i Jairo Castillo, en el 43, van fer que els colombians se n'anessin al descans amb un marcador favorable de 3 a 0. En el segon temps, Daniel Ludueña va fer el gol de l'honor per al River, en el minut 62. Però els jugadors argentins no aconseguien retallar més la distància i estaven molt nerviosos, fins al punt que, quan Claudio Husain va anar a buscar una pilota per treure des de la banda i el tècnic Fernando Castro la va llançar lluny, el jugador va empènyer l'entrenador de l'equip colombià i va començar una baralla que es va escampar pel terreny de joc i que va acabar amb les expulsions dels germans Husain i d'Asprilla. Després va venir l'expulsió de Garcé per joc brut i el gol de Leonardo Fabio Moreno, en l'última jugada del partit, després que l'àrbitre va afegir deu minuts al temps reglamentari. En definitiva, un final d'escàndol que va rememorar les velles edicions violentes de la Copa dels anys 70.