El Ricoh ofereix un recital al Nou Congost apallissant el Iurbentia Bilbao 75-55

El Ricoh Manresa ha brindat a l'afició del Nou Congost un triomf majúscul. Els manresans s'han imposat al Iurbentia per 75-55 en un partit que no ha tingut cap mena d'història. Els bascos, que encara no havien perdut cap partit a l'ACB, s'han vist clarament superats pel conjunt de Jaume Ponsarnau i han vist enterrades totes les seves opcions en el primer quart, quan han encaixat un parcial de 17-7. Els nefastos percentatge dels de Txus Vidorreta i el bon joc de conjunt dels catalans han estat les claus per segellar la pallissa del Ricoh.

El Iurbentia volia sortir de Manresa seguint l'estela del Barça i el Tau però ha acabat perdent la seva condició d'invicte i, a més, ho ha fet de manera contundent. Encara no se n'havien ni adonat i els homes de Txus Vidorreta ja havia encaixat en el primer quart un parcial de 17-7, que ha acabat sent definitiu.

Amb aquest avantatge els de Jaume Ponsarnau han dominat a plaer, practicant un excel·lent bàsquet i avortant tots els estèrils intents dels bascos per acostar-se en el marcador. A finals del tercer quart, el Ricoh guanyava per 24 punts de diferència i no ha passat angúnies per acabar el partit amb el contundent 75-55 final. Asselin ha estat el màxim encistellador dels catalans amb dotze punts, seguit de Bulfoni, amb onze. També cal destacar els nou punts i i els cinc rebots del jove Ibaka en només quinze minuts.