El Ricoh Manresa cau a la pista de l'Unicaja i queda condemnat a la part baixa (84-66)

El Ricoh Manresa ha caigut a la pista de l'Unicaja de Màlaga per un clar 84-66, davant un aspirant al títol de l'ACB que no ha deixat opcions als del Bages, els quals només han pogut anar per davant en els primers minuts. Malgrat que entre Maravic, White i Ricci han anotat 39 punts, l'Unicaja s'ha imposat en els quatre quarts. El Ricoh trenca una ratxa de dues victòries seguides que el condemna a la part baixa i el tècnic Òscar Quintana pateix la primera derrota. Garbajosa i Herrmann han estat les figures dels malaguenys.

Óscar Quintana ha trencat la seva ratxa de dues victòries consecutives, que havia aconseguit en els dos primers partits com a entrenador del Ricoh Manresa. Els del Bages tenien un partit molt complicat a la pista d'un dels clars aspirants al títol de Lliga, l'Unicaja de Màlaga, i tot i que els catalans han sortit disposats a donar la sopresa, poques opcions han tingut. Durant el primer quart, el Ricoh Manresa ha aguantat, ha tractat de tu a tu l'Unicaja i s'ha situat per davant en el marcador. El primer quart ha acabat amb un ajustat 21-18. Tot i això, l'alegria visitant ha durat poc i, després d'un parcial de 7-0, els locals han aconseguit distanciar-se en el marcador, un avantatge que ja no han perdut en tot el partit i que han anat incrementant. En el descans, els dos equips han marxat als vestidors amb un 42-31. La tònica del partit ha estat la mateixa: domini clar de l'Unicaja, que ha jugat còmode amb la renda que tenia des de la mitja part. El tercer quart ha acabat amb un 61-48. D'aquesta manera, el Ricoh mai ha tingut opcions de capgirar el marcador i tenia el partit perdut des del primer quart.