Lliga ACB

El Ricoh Manresa aconsegueix la victòria davant el DKV Joventut per 89-86

El Ricoh Manresa ha aconseguit una importantíssima victòria davant el DKV Joventut per 89-86. Els manresans han capgirat un partit que semblava perdut i, en part, ha estat gràcies a l'afició, perquè no ha deixat d'animar el seu equip en cap moment. Així doncs, tots dos equips hauran d'esperar l'última jornada per saber si entraran en els "play-off". Els de Ricard Casas han trencat una ratxa negativa de set partits sense guanyar al Nou Congost, mentre que l'equip verd-i-negre no ha pogut celebrar els deu anys de la Copa d'Europa que va guanyar a Tel Aviv amb una victòria.

Treballada victòria del Ricoh Manresa al Nou Congost. Aquest resultat permet a tots dos equips seguir lluitant per classificar-se entre els vuit primers de l'ACB, i disputar els "play-off" pel títol. Els de Ricard Cases han començat dominant el partit. Tretze punts d'avantatge en el primer quart, gràcies a l'encert de Juan Alberto Espil i Harper Williams en el tir exterior i a una bona circulació de la pilota. Entre tots dos han anotat 40 punts. En el descans, els manresans dominaven el marcador per sis punts de diferència. En la segona part, els locals s'han col·lapsat i els d'Aíto han fet tot un recital, amb un parcial de 0-15 i han anat avançant en el marcador. Un marcador que han arribat a dominar de 10 punts. El tàndem Tabak-Rudy Fernández -14 punts cadascun- ha estat clau, juntament amb un encertat Digbeu, que ha estat, amb 17 punts, el màxim anotador de la Penya. Els homes de Ricard Casas, però, no s'han donat per vençuts i han fet una remuntada espectacular en els últims minuts de partit, que han estat d'autèntic infart. Un minut final que ha durat una eternitat, per acabar guanyant el partit de tres punts i, d'aquesta manera, poder seguir somiant en el "play-off".