Handbol

El Reyno de Navarra és l'últim escull del Barça Borges abans de la final de la Copa del Rei

El Barça Borges té aquest dissabte a la tarda l'oportunitat de classificar-se per a la Copa del Rei d'handbol i guanyar-se així el dret de reeditar el títol aconseguit la temporada passada. Amb la Lliga pràcticament inabastable, els de Xavi Pascual centren els esforços en una competició que, juntament amb la Lliga de Campions, s'ha convertit en el gran objectiu dels blaugranes. Abans, però, el Barça haurà de superar el Reyno de Navarra en la primera de les semifinals de la Copa. L'altra, la disputen l'Ademar de Lleó i el Ciudad Real.

Actualitzat
En els tres partits que aquesta temporada han enfrontat navarresos i catalans, els blaugranes han guanyat còmodament, i aquest dissabte els de Xavi Pascual esperen que aquests precedents es repeteixin. Cal recordar, també, que el Barça ja va superar el Reyno de Navarra en les semifinals de Copa de la passada temporada.

Els de Txetxu Villaldea, per la seva part, encaren el duel amb molta moral després del seu triomf davant els amfitrions. Els de Pamplona viuen un moment dolç a aquestes altures un cop oblidat el seu irregular inici de temporada. 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut