Primer onze titular del Reus a Segona Divisió (@cfreusdeportiu)
Segona Divisió

El Reus s'estrena per primer cop a Segona amb una victòria de mèrit a Mallorca (0-1)

El Reus ha sumat els seus primers tres punts a Segona Divisió gràcies a un gol d'Alberto Benito en l'últim minut de partit a Mallorca (0-1)

El Reus s'ha estrenat per primer cop en la seva història a Segona Divisió amb una victòria de mèrit a Mallorca (0-1). El conjunt local ha estat el primer en buscar fortuna però ha topat amb Badia i més tard, ha no ha tingut punteria. El Reus no s'ha arronsat i Miramón ha tingut el primer. Roberto Santamaría, però, ha allunyat el xut. Just després, Migue ha vist la segona targeta groga i els de Natxo González s'han quedat amb un home menys en només trenta minuts disputats. Tot i això, el conjunt roig-i-negre no ha patit i ha arribat al descans amb l'empat a zero. A la represa, el Mallorca també ha perdut un jugador: Moutinho amb vermella directa. Amb les forces igualades, el Reus no ha defallit i ha aconseguit el gol de la victòria en l'últim suspir. Alberto Benito ha estat el primer golejador dels roig-i-negres a la categoria de plata en la seva història i el seu gol, al minut 89, ha valgut els tres primers punts pels de Natxo González a la competició.