OK Lliga

El Reus goleja el Liceo (4-1) i agafa la iniciativa en les semifinals de l'OK Lliga

El Reus es posa per davant en les semifinals de l'OK Lliga contra el Liceo. Sis dies després d'eliminar els gallecs en les semifinals de la Lliga Europea, els roig-i-negres han tornat a derrotar els gallecs. Els homes de Manel Barceló han sortit disposats a resoldre per la via ràpida, i al cap de 41 segons el Negro Páez ja havia inaugurat el marcador. Un altre argentí, Pablo Alvarez, ha empatat al cap de set minuts, però els reusencs han reaccionat aviat amb el 2 a 1, obra de Jordi Garcia. Abans del descans, Páez ha marcat el tercer. El domini total dels catalans s'ha acabat de confirmar amb el quart, aconseguit per Marc Gual al quart minut de la represa.

Barceló ha utilitzat a partir d'aquell moment els suplents per no carregar els seus jugadors, que diumenge passat van perdre amb polèmica la final de la Copa d'Europa contra el Barça.