Gustavo Ledes, a l'esquerra de la imatge (Foto: www.cfreusdeportiu)
Gustavo Ledes, a l'esquerra de la imatge (Foto: www.cfreusdeportiu)
Futbol

El Reus fitxa Gustavo Ledes i presenta Roberto Santamaría en el primer dia d'entrenaments de la pretemporada

L'equip del Baix Camp ha tornat a la feina aquest dilluns amb dues cares noves, la de l'acabat d'incorporar Gustavo Ledes i la del presentat Roberto Santamaría, fitxat divendres passat

Actualitzat

El Reus ha arribat a un acord per a la incorporació del migcampista portuguès de 24 anys Gustavo Ledes, procedent del filial del Celta. Format a les categories inferiors del FC Barcelona, va jugar dues temporades al Barça B, i va arribar a ser convocat en alguna ocasió per Pep Guardiola amb el primer equip.

Després de deixar el Barça B, Ledes va fitxar pel Río Ave de la Primera Divisió Portuguesa. Al Celta va arribar a fer la pretemporada amb el primer equip a les ordres d'Eduardo Berizzo, però no es va fer un lloc. Aquest dilluns, en el primer entrenament de la temporada 2017-18, el migcampista ja ha treballat amb els seus nous companys.

Aquest dilluns s'ha fet la roda de premsa de presentació del porter Roberto Santamaría, de 32 anys, que arriba procedent del Mallorca. "Després d'una temporada tan dolenta, a tothom li agrada que s'interessin per ell", ha dit un Santamaria disposat a "competir per un lloc" amb l'altre porter, Edgar Badía.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut