FUTBOL

El Reus Deportiu torna a la Segona Divisió B 21 anys després de perdre la categoria

El Reus només necessitava un empat contra l'Atlètic Balears, per tornar a la Segona Divisió B, però va fer la feina a l'engròs. Va perdre la categoria fa 21 anys i ara sorgia l'oportunitat de recuperar-la, i el Reus no la va deixar passar. I, a més, ho va fer amb un marcador sonat: 3 a 0. La revetlla de Sant Joan d'aquest any serà llargament recordada per aquest equip i la seva afició.

Després de 21 anys, el Reus Deportiu tornarà a jugar a Segona Divisió B. Amb la victòria sobre l'Atlètic Balears, l'equip de la capital del Baix Camp ha fet història, ja que ha aconseguit l'ascens quan encara falta una jornada per acabar el "play-off" i després d'haver guanyat els últims vint partits consecutius. Sobre el mateix terreny de joc va començar la festa, que va continuar pels carrers de la ciutat, en una revetlla que va ser molt especial per als jugadors, tècnics, directius i aficionats. I és que, la temporada que ve, el Reus jugarà en la mateixa categoria que el seu gran rival esportiu, el Gimnàstic de Tarragona. Els jugadors reusencs, que en tenien prou amb un empat, es van mostrar molt superiors a l'Atlètic Balears i van acabar golejant l'equip balear. En el minut 16, Ahumada aconseguia l'un a zero. En el minut 76, Sergi Grau feia el dos a zero, i en el 80, Xavi Ávila establia el tres a zero definitiu.