Pla general dels organitzadors del Festival Jazz Terrassa amb la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, i l'alcalde, Jordi Ballart, en la present…
Pla general dels organitzadors del Festival Jazz Terrassa amb la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, i l'alcalde, Jordi Ballart, en la presentació de l'edició número 40, el 13 de maig de 2021. (Horitzontal)

El retorn d'artistes internacionals marca la 40a edició d'un Festival Jazz Terrassa limitat per la pandèmia

Actualitzat

ACN Terrassa.-El Festival de Jazz Terrassa tornarà a omplir de música la cocapital vallesana del 27 de maig al 13 de juny, una edició on s'ha fet un esforç per poder programar artistes internacionals tot i la pandèmia. L'obertura oficial amb el trombonista italià Gianluca Petrella amb 'Cosmic Renaissance'. S'han reprogramat alguns dels artistes previstos en la fallida edició 2020, tocada per l'esclat de la covid. El retorn a Terrassa del baterista Billy Cobham i clàssics com La Vella Dixieland o La Locomotora Negra, que s'acomiada dels escenaris, són alguns dels aspectes destacats. L'organització i l'Ajuntament han anunciat que treballen en la possibilitat de fer un concert en un espai públic a les acaballes del certamen, sempre adaptat a la pandèmia.

Anar al contingut