El rescat de dues dones a punt d'ofegar-se arrossegades per l'aigua a Tarragona

Una de les dones, de 21 anys, ha resultat ferida greu

Actualitzat

Dues ocupants d'una motocicleta han resultat ferides en gairebé ofegar-se quan han tingut un accident en un carrer de Tarragona que estava inundat per les fortes pluges, segons ha informat Protecció Civil.

El Sistema d'Emergències Mèdiques les ha evacuat a l'Hospital Joan XXIII, una d'elles, de 21 anys, en estat greu ja que ha estat a punt d'ofegar-se, mentre que l'altra dona, de 45, ha resultat ferida lleu.

L'accident ha passat a l'avinguda dels Països Catalans amb Zona Educacional, quan la motocicleta ha xocat contra un cotxe i les dues ocupants de la moto han caigut al terra en una zona amb molta aigua.

El vídeo del rescat

En unes imatges publicades per NacióDigital, es veu el rescat de les dues dones: hi ha tot de gent al voltant dels vehicles que s'han mogut enmig d'una riuada d'aigua a l'avinguda dels Països Catalans. Busquen les dues dones que anaven en una motocicleta i han caigut per la força de l'aigua i han anat a parar sota els cotxes.

Ha costat de trobar-les, però quan les han pogut localitzar, han tingut feina a treure-les perquè la força de l'aigua no els ho posava fàcil.

Amb l'ajud de veïns de la zona i també dels bombers que estaven actuant al pati d'una escola propera han pogut, finalment, rescatar-les.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut