L'actor Michael Douglas.
L'actor Michael Douglas. (Foto: Reuters)
Estats Units

El representant de Douglas desmenteix que el sexe oral provoqués el càncer de coll a l'actor

La polèmica s'ha originat després que Michael Douglas va assegurar en una entrevista a "The Guardian": "Sense entrar en més detalls, aquest tipus de càncer es pot contreure a través de la infecció pel virus de papil·loma humà, que es pot transmetre a partir del cunnilungus." Ara, el seu representant ha matisat que l'actor no parlava del seu càncer en concret.

RedaccióActualitzat
El representant de Michael Douglas ha desmentit que el càncer de coll que va tenir l'actor fa tres anys estigués relacionat amb la pràctica de sexe oral. La polèmica sobre la causa de la seva malaltia s'ha originat després d'unes declaracions que va fer diumenge en una entrevista al diari "The Guardian". Michael Douglas va assegurar que, "sense entrar en més detalls, aquest tipus de càncer es pot contreure a través de la infecció pel virus del papil·loma humà, que es pot transmetre a partir del cunnilungus". Ara, el seu representant ha matisat que l'actor no parlava del seu càncer en concret.

En qualsevol cas, l'actor, de 68 anys, diu que, tot i que s'ha de sotmetre a proves cada sis mesos, està bé. L'agost del 2010, l'actor va participar en un conegut xou televisiu presentat per l'humorista i presentador David Letterman per confirmar que tenia càncer de coll i que la malaltia estava en la fase 4. La fase 5 correspon a la mort, segons recordava "The Guardian".
Anar al contingut