Alejandro González Iñárritu i Leonardo DiCaprio, grans protagonistes dels Bafta (Reuters)
Alejandro González Iñárritu i Leonardo DiCaprio, grans protagonistes dels Bafta (Reuters)
Londres

"El renacido", gran guanyadora dels Bafta

El film d'Iñárritu i DiCaprio s'emporta cinc dels vuit premis de l'Acadèmia Britànica del Cinema, entre ells el de millor actor, millor pel·lícula i millor director

RedaccióActualitzat

La pel·lícula del mexicà Alejandro González Iñárritu "El renacido" ha estat la gran triomfadora dels premis Bafta, que ha concedit l'Acadèmia Britànica del Cinema. "El renacido" s'ha endut cinc dels vuit premis a què optava, entre ells el de millor actor per a Leonardo DiCaprio, que es confirma així com a gran favorit per aconseguir, després de cinc nominacions, l'Oscar del pròxim dia 28 a Los Angeles. A més a més, el film d'Iñárritu ha guanyat els Bafta a millor pel·lícula, director, direcció de fotografia i so.

L'actriu Brie Larson ha obtingut el guardó a millor protagonista femenina per "La habitación". Els actors secundaris premiats han estat dos britànics: Kate Winslet, per "Steve Jobs", i Mark Rylance, per "El puente de los espías". La pel·lícula "Mad Max: Furia en la carretera" ha aconseguit quatre guardons tècnics. Per la seva banda, "Carol", que partia amb nou nominacions, no ha aconseguit cap premi.

La millor pel·lícula de parla no anglesa premiada ha estat la cinta argentina "Relatos salvajes", dirigida per Damian Szifón. I la millor música original, per al veterà Ennio Morricone, que obté el seu sisè Bafta per la banda original de "Los odiosos ocho", de Quentin Tarantino.

ARXIVAT A:
Premis BaftaCinema
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut