Primera Divisió

El Reial Madrid vol "espanyolitzar" el seu planter amb les incorporacions d'Albiol, Xabi Alonso i Arbeloa

Després de fer saltar la banca amb els fitxatges de Kaká (65 milions d'euros) i de Cristiano Ronaldo (94 milions d'euros), el Reial Madrid encara ha d'acabar de configurar un equip altament competitiu. I per acabar de fer-ne l'espina dorsal s'ha fixat en jugadors espanyols. El central del València Raül Albiol podria ser el primer a arribar, mentre que l'equip blanc prepara una doble oferta per repatriar els jugadors del Liverpool Xabi Alonso i Álvaro Arbeloa, format aquest últim a les categories inferiors del Reial Madrid, però que va haver de buscar-se les garrofes lluny de casa.

Actualitzat
El Reial Madrid ja fa temps que no és l'equip que més jugadors aporta a la selecció espanyola. La llei Bosman ha facilitat que molts jugadors estatals marxessin a l'estranger a triomfar, al mateix temps que el vestidor blanc, com el de molts altres equips, es convertia en una mena de Torre de Babel. A més d'això, el planter blanc, la "Fábrica" tal com l'anomenen, ja fa temps que no nodreix significativament el primer equip. Iker Casillas va ser l'últim que va pujar i va fer-se un forat a l'equip titular, i d'això ja fa deu anys.

Florentino Pérez està convençut que al vestidor hi ha d'haver un nucli important de jugadors espanyols perquè l'equip estigui més cohesionat, i en els pròxims dies podem veure com aquest plantejament es concreta amb noms i cognoms: el valencianista Raül Albiol i els jugadors del Liverpool Xabi Alonso i Álvaro Arbeloa són els escollits. Ara falta veure si els seus respectius s'hi avenen i a quin preu.
Anar al contingut