El Reial Madrid trenca la mala ratxa amb una victòria a casa contra l'Athletic (3-1)

El Reial Madrid ha trencat la mala ratxa amb una victòria contra l'Athletic de Bilbao per 3-1 al Bernabéu. Els bascos s'han avançat gràcies al gol en pròpia porta de Woodgate, que debutava en partit oficial i ha acabat expulsat. Els blancs han reaccionat en el segon període. Robinho ha fet l'empat, al minut 7, després d'una centrada de Beckham. Després Raúl, que ha marcat per partida doble, ha capgirat el marcador, en el 19, en una gran assistència de Ronaldo fent el 2-1 i quatre minuts després, ha fet el 3-1 rematant un córner.

La gran novetat de la convocatòria de Vanderlei Luxemburgo ha estat la presència del central anglès Jonathan Woodgate, que ha debutat amb el Reial Madrid en partit oficial, després de 17 mesos allunyat dels terrenys de joc per culpa d'una lesió. I Woodgate ha tingut, precisament, un debut que no ha passat gens desapercebut, ja que no ha tingut el millor dia: ha marcat en pròpia porta i ha estat expulsat per doble targeta groga en el minut 20 de la segona part. El partit ha tingut dues parts molt diferents. En el primer període, les coses no han anat gens bé per als interessos del Reial Madrid, que fins i tot ha sentit com el públic el xiulava. En el minut 24 de la primera part, Etxebarria ha enviat un xut a la porteria que Woodgate ha rebutjat amb el cap amb la poca fortuna que ha enviat la pilota dins la xarxa, marcant en pròpia porta el 0-1. Després del 0-1, el Madrid ha buscat la reacció. Raúl, al minut 31, ha intentat sorprendre Aranzubía, que estava avançat, en un bon llançament des de fora de l'àrea, que el porter ha enviat a córner. Tot i això, el Bilbao també ha continuat buscant sorprendre Casillas. "Tiko" en una nova oportunitat, set minuts més tard, ha fet una rematada a la porteria que ha obligat Casillas a enviar la pilota a córner. Quan faltava un minut per arribar al descans, novament, Woodgate ha estat protagonista, en veure una targeta groga per una dura entrada a Gurpegui, amb excessiva contundència. La reacció del Madrid i la remuntada ha vingut a la segona part. Només s'havien disputat 7 minuts, quan després d'una centrada de David Beckham al primer pal, Robinho remata de cap aconseguint l'empat, i fent el seu primer gol a la Lliga espanyola. A partir d'aquí els de Luxemburgo han continuat pressionant. Ronaldo hauria pogut fer el segon, al 14, però Aranzubia ha enviat a córner. Raúl ha estat l'encarregat de capgirar el marcador fent el 2-1, al minut 19, amb una gran assistència de Ronaldo després d'una passada en profunditat de Guti. Només quatre minuts després, altra vegada Raúl ha aconseguit el 3-1 en una rematada de cap després d'un córner llançat per David Beckham. Abans del 3-1, l'àrbitre ha expulsat Woodgate per doble targeta groga, per una falta a Etxeberria. Tot i jugar amb un home menys, el Madrid ha continuat pressionant. En els últims minuts de partit, l'Athletic ha buscat reduir diferències a la desesperada, sense sort. "Tiko" ha tingut una bona ocasió, en el 43, que ha obligat Casillas a lluir-se.