Futbol

El Reial Madrid presenta Gareth Bale a l'estadi Santiago Bernabéu davant uns 25.000 aficionats

Florentino Pérez, president del Reial Madrid, ha presentat el fitxatge més car de la història del futbol, Gareth Bale. L'internacional gal·lès ha dedicat algunes paraules en castellà als més de 25.000 aficionats que han anat a l'estadi Santiago Bernabéu per acollir el nou fitxatge blanc.

Actualitzat
Florentino Pérez, president del Reial Madrid, ha presentat el fitxatge més car de la història del futbol, Gareth Bale. L'internacional gal·lès ha dedicat algunes paraules en castellà als més de 20.000 aficionats que han anat a l'estadi Santiago Bernabéu per acollir el nou fitxatge blanc.

"És un somni per mi ser jugador del Reial Madrid. Gràcies per aquesta gran acollida. ¡Hala, Madrid!", ha dit Bale, que ha signat per sis temporades i lluirà el dorsal 11.

Tot i que el Reial Madrid duia setmanes de negociacions amb el Tottenham, no va ser fins aquest diumenge al vespre que l'equip londinenc va accedir al traspàs del jugador, a canvi de 100 milions d'euros.

El Reial Madrid, mentre, mira d'apurar el termini de tancament de fitxatges per acabar de perfilar la seva plantilla. Ha regalat Kaká al Milan i aquest mateix dilluns podria tancar el traspàs de Mesut Özil a l'Arsenal.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut