Zidane, amb cara de pomes agres durant el partit al camp del Leganés
Futbol

El Reial Madrid ja ha deixat escapar cinc punts a la lliga des del retorn de Zidane a la banqueta

El tècnic francès va demanar més implicació als seus futbolistes en la roda de premsa després del trist empat al camp del Leganés

Sebas Guim / MadridActualitzat

El Reial Madrid ha deixat escapar cinc punts des que Zinedine Zidane va tornar a la banqueta madridista. És una evidència que els blancs han llançat la Lliga, definitivament, després del trist empat a 1 al camp del Leganés, en el primer partit del Madrid en dilluns en tota la temporada. 

L'any 1, després de Cristiano, el Madrid ha suspès en totes les matèries. A nivell individual, l'únic que se salva és Karim Benzema, autor dels últims cinc gols dels blancs. El d'ahir a Leganés va ser insuficient perquè l'equip de Zidane s'endugués els tres punts en un mal partit a Butarque. En la roda de premsa posterior, el tècnic francès va demanar més implicació als seus futbolistes.

"Com a entrenador i ells com a jugadors hem d'intentar jugar millor, perquè hem de jugar millor. La primera part no va ser bona, la segona millor i amb els jugadors que tenim, tot i que la temporada va ser dolenta, hem de donar una mica més tots".

Les ganes dels de Pellegrino van acabar igualant la qualitat d'uns jugadors madridistes que van anar a cobrir l'expedient i que estan molestos per les crítiques. A Zidane no li ha sortit bé l'aposta conciliadora per recuperar la plantilla i els canvis no es faran esperar.

El Madrid menys golejador dels últims 12 anys

El Reial Madrid tanca la jornada 32 de Lliga amb 56 gols a favor, la pitjor xifra golejadora des de la temporada 2006-07, i una diferència de +18, la més baixa des de la 1999-00.

A aquestes alçades de la temporada el Reial Madrid ha rebut 38 gols, una quantitat que no es donava des de la campanya 2003-04 amb Carlos Queiroz a la banqueta, quan al final de la jornada 32 el conjunt blanc portava 40 gols encaixats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut