Actualitat blanca

El Reial Madrid guanya el Betis (3-1) i és a sis punts del Barça

Els Reial Madrid no ha deixat escapar la segona oportunitat d'escurçar distàncies amb el Barça i ha guanyat per 3-1 el Betis. De fet, el partit ha començat amb clar domini andalús, però Owen ha marcat el primer gol del partit en la primera ocasió que ha tingut l'equip. En el minut 40, Roberto Carlos ha enviat una canonada al fons de la xarxa del Betis. Amb el 2-0, el Betis ha retallat les diferències amb un gol d'Edu. Helguera ha esborrat les opcions de l'equip andalús amb el 3-1 final.

Probablement el partit hauria estat un altre si en el segon minut Joaquín no hagués desaprofitat una claríssima oportunitat de batre Casillas. En canvi, el Reial Madrid ha marcat en la primera arribada a l'àrea del Betis. La centrada de Solari l'ha resolt molt bé Owen, que ha estat més viu que Juanito. Tot i tocar Doblas, la pilota ha acabat entrant a la porteria bètica. Solari ha estat el millor atacant del Madrid. Xutant i fent centrades. Però el domini ha estat durant molts minuts del conjunt de Serra Ferrer, que ha tingut ocasions com la d'Edu que, per cert, estava en fora de joc, o la de Benjamín. Casillas continua sent imprescindible al conjunt madridista. Una mala interpretació de la cessió al porter de l'àrbitre Iturralde González ha permès sentenciar al Reial Madrid. Luis Fernández ha intentat evitar la rematada de Ronaldo que, a més, ha estat l'últim a tocar la pilota. Roberto Carlos ha xutat per trencar-la i ha fet el 2-0. El xut des de vuit metres ha anat a 144 quilòmetres. En la primera jugada de la segona part s'ha lesionat Casillas i ha estat substituït per César. Ronaldo, avui de nou titular, només ha fet una jugada i en certs moments ha escoltat xiulets del públic. El xut del brasiler ha acabat al pal i després Owen ha fallat una clara ocasió. Al cap de catorze minuts, el Betis ha reduït destàncies. Era la primera jugada d'atac del Betis amb César sota els pals i Edu l'ha batut de fort xut. La passada de Varela l'ha controlat molt bé el brasiler, que ha xutat molt fort. Però en la jugada següent ha tornat a marcar el Madrid i de nou amb polèmica. Helguera ha marcat, però el seu company Owen estava en fora de joc i, a més, ha volgut intentar rematar com Helguera. Serra Ferrer ha protestat molt, però Iturralde ha donat per bo el gol.