Primera Divisió

El Reial Madrid escombra el Valladolid amb tres gols de Raúl

No hi ha hagut partit al Santiago Bernabéu. Abans de començar el matx s'ha fet entrega a l'equip madridista de la copa de la Lliga 2002/2003. Els homes de Queiroz s'han avançat ràpidament i el Valladolid no ha sigut capaç d'aturar les contínues accions d'atac dels blancs. En els altres partits avançats de la jornada, han guanyat tots els equips visitants. El Deportivo segueix líder de la Primera Divisió.

Reial Madrid, 7 - Valladolid, 2 Un xut de Ronaldo que ha desviat Júlio César dins de la seva porteria ha estat l'inici del desastre per als jugadors que entrena Fernando Vázquez. Dos gols de Raúl abans del descans ja han sentenciat el matx. La segona meitat ha estat més trencada i el Madrid ha permès les arribades del Valladolid, tot i que la gran qualitat de les estrelles madridistes han completat la golejada. Zidane, Figo (de penal), Ronaldo i Raúl han fet els gols blancs i Losada (de penal) i Chema els del Valladolid. Celta, 0 - Betis, 2 Un gol del brasiler Marcos Asunçao ha avançat el Betis en el retorn de Víctor Fernández a Balaídos. Els gallecs s'han mostrat faltats d'idees fins a l'entrada de Mostovoi i després han buscat el gol de l'empat amb més ganes que encert, però han estat els andalusos els que han fet el 0-2 gràcies a un penal convertit per Fernando. Sevilla, 1 - Deportivo, 2 L'uruguaià Walter Pandiani, que ha estat titular, ha avançat l'equip de Javier Irureta en la primera meitat i el seu compatriota Darío Silva ha empatat el partit amb un gran xut amb l'esquerra. Diego Tristán, que ha compartit davantera amb Pandiani durant la segona meitat, ha fet l'1-2 a un quart d'hora del final. Racing, 0 - R. Societat, 1 De Paula jugava de titular per primera vegada des que Reynald Denoueix és l'entrenador dels bascos i ho ha celebrat marcant el gol de la victòria. L'última mitja hora de partit ha estat un monòleg dels càntabrics, però no han tingut encert ofensiu.