El Reial Madrid ensopega a Lió i perd contra l'Olympique a la Champions (3-0)

Segona ensopegada en només tres dies del Reial Madrid. La d'aquest dimarts, però, ha estat sonada en l'estrena a la Lliga de Campions de l'equip de Luxemburgo, que ha perdut a Lió contra l'Olympique per 3-0. Els tres gols s'han fet a la primera part. Carew ha aconseguit la primera diana en el minut 21, per una errada de Casillas. Juninho i Wiltord han marcat els altres gols. Tot i l'espectacular golejada, l'Olympique encara podia haver arribat al descans amb el quart gol, ja que Casillas ha aconseguit allunyar un llançament de penal de Juninho.

Vanderlei Luxemburgo finalment ha pogut comptar amb Raúl i Beckham per al partit, amb les baixes només de Zidane i Ronaldo. El partit s'ha començat a decidir a pilota aturada. L'equip madridista ha tingut molt a prop el gol en dos llançaments de falta, a càrrec de Beckham, primer, i de Roberto Carlos, després. L'Olympique de Lió, en canvi, sí que ha sabut treure profit dels seus xuts de falta. Després del llançament de Juninho, el noruec Johan Carew ha pentinat una pilota que ha sorprès Iker Casillas. El campió francès obria el marcador en el minut 21. El Madrid hauria pogut empatar instants més tard, però el pal primer, a xut de Baptista, i el porter local Coupet, després de la rematada de Raúl, han impedit el gol. Del possible 1-1 s'ha passat al 2-0 quan en el minut 26 Juninho, en un llançament molt llunyà de falta, ha tornat a superar la porteria de Casillas. Alegria desbordada de l'afició de l'Olympique i del tècnic Gerard Houllier, que encara s'ha incrementat més quan passada la mitja hora, i en ple desconcert madridista, Wiltord ha fet el tercer per als locals. Abans del descans, la situació encara hauria estat pitjor per als homes de Luxemburgo, després que el col·legiat hagués xiulat penal de Míchel Salgado sobre Juninho. Però, en aquesta ocasió, el brasiler no ha pogut superar Casillas des dels onze metres. A la segona meitat, el Madrid ha rentat una mica la seva imatge, però tampoc ha trobat l'encert en els metres finals. El 3-0 ja no s'ha mogut i s'ha consumat així una nova decepció per a l'equip blanc, on Robinho tampoc ha pogut brillar avui dins la galaxia madridista.