Primera Divisió

El Reial Madrid empata "in extremis" amb el València gràcies a un penal inexistent (1-1)

El Reial Madrid continua sent el líder de Primera Divisió després d'empatar amb el València (1-1) al Bernabéu. Tristante Oliva ha xiulat en el temps d'afegit una pena màxima feta a Raúl que no ho era. Figo ha marcat i ha igualat el gol d'Ayala. El Deportivo ha guanyat per 2 a 0 l'Osasuna, a Riazor. L'equip gallec ha fet un bon partit contra els navarresos i es postula com una alternativa ferma a Reial Madrid i València. Dos gols de Víctor en la primera meitat i l'expulsió de Pablo García en la segona han estat obstacles massa grans per a l'Osasuna.

R. Madrid, 1 - València, 1 Molta lluita, molta intensitat, molts nervis i poc futbol. Els dos equips han jugat un partit molt tàctic, amb contínues faltes que han fet que el matx no tingués cap ritme. Un detall havia de decidir el partit i ha estat en un còrner quan un cop de cap d'Ayala ha significat el gol dels visitants. Altra vegada una jugada amb la pilota parada, una de les eternes febleses del Madrid. Els de Queiroz han intentat empatar a base de coratge, però el València ben ordenat ha mantingut sense gaires patiments el 0 a 1, fins que ha aparegut Tristante Oliva i ha regalat un penal al Reial Madrid en el temps afegit. Figo l'ha transformat i l'empat final permet als madridistes continuar sent líders. Valladolid, 0 - Celta, 2 Primera part molt ensopida en què cap dels dos equips ha xutat a porteria. Però només començar la segona meitat, el rus Mostovoi ha fet el 0 a 1. Ja en el tram final del matx, Jesuli s'ha plantat sol davant Bizarri i ha certificat amb el segon gol la victòria dels de Radomir Antic, que comencen a allunyar-se de la zona de descens. L'equip local, molt fluix, continua sense respirar tranquil. Deportivo, 2 - Osasuna, 0 L'equip gallec ha sortit amb molta empenta i Víctor, que complia 250 partits a Primera, ha fet dos gols abans del descans. Bon joc dels d'Irureta i queixes dels navarresos, que han demanat fora de joc posicional de Tristán en el segon gol. En l'inici de la segona meitat, Pablo García ha vist la vermella directa per una duríssima entrada. L'Osasuna no ha tingut poder de reacció i es confirma la baixada de rendiment dels de Javier Aguirre en aquesta segona volta. Mallorca, 0 - Albacete, 0 La primera meitat ha estat la mostra evident del mal moment esportiu que travessen tots dos equips. Ni els de Luis Aragonés ni els de César Ferrando han disposat de bones oportunitats de gol. La segona part ha estat gairebé una còpia dels primers 45 minuts i el partit ha acabat amb un empat a res. Mal espectacle futbolístic i un punt que no treu el ventre de penes a cap dels dos equips. Betis, 2 - Saragossa, 1 S'han avançat els aragonesos gràcies a Cani, que ha rematat a gol un córner picat per Galletti. Els de Víctor Muñoz pressionaven els bètics, però aleshores ha aparegut la figura de Denilson. El migcampista brasiler ha fet un golàs que ha significat l'empat i ha servit en safata de plata el segon a Alfonso. És la quarta victòria consecutiva del Betis, que és el millor equip del 2004 i comença a mirar cap a les posicions de UEFA. Vila-real, 6 - Racing, 3 Una gran passada de Josico ha estat aprofitada per Belletti per fer el primer gol d'un partit molt mogut. Riquelme, que tornava a l'equip després del pla específic de treball a què s'ha sotmès, ha transformat un penal per fer el 2 a 0. L'israelià Benayoun ha escurçat distàncies amb un xut creuat, però altra vegada Belletti, aprofitant una errada de Ricardo, ha fet el 3 a 1 abans del descans. En l'inici de la segona meitat, l'àrbitre ha xiulat un penal dubtós a favor dels visitants, que ha transformat l'argentí Cristian Álvarez. La reacció dels de Floro ha estat immediata i, primer, José Mari, amb un cop de cap a la sortida d'un córner, i després Sonny Anderson, han tornat a posar distància entre tots dos equips. Abans del final encara hi ha hagut temps per a dos gols més. Benayoun ha fet el millor gol de la tarda després d'una paret amb Javi Guerrero i Víctor, amb la col·laboració involuntària de Juanma, ha fet el 6 a 3 definitiu.