El Reial Madrid empata al camp del Vila-real (1-1) i se situa a sis punts del Barça

Hi ha Lliga. La diferència entre Reial Madrid i Barça és ara mateix de 6 punts, després que els blancs hagin empatat els últims dos partits. Aquest dimecres, a Vila-real, en l'estrena de Lotina, el Madrid es va avançar amb un gol de Cristiano Ronaldo al minut 61. Com si la història de Màlaga es repetís, Senna va empatar pel Vila-real de falta directa al 83. A partir d'aquí, l'àrbitre va expulsar Mourinho, Sergio Ramos i Özil. Abans, ja havia expulsat el preparador físic del Madrid, Rui Faria. En la primera part, el Vila-real va veure com el col·legiat no assenyalava dos penals clars d'Arbeloa.

El Reial Madrid va sortir a El Madrigal sabent que el Barça estava situat provisionalment a 5 punts i, per tant, amb l'objectiu de tornar a la diferència de 8 punts. Al davant, un Vila-real amb l'estrena de Lotina a la banqueta grogueta. La primera acció de perill va arribar de les botes de Pepe, en una bona rematada que Zapata va salvar sota pals. La reposta, un xut de Cani a fora i una arribada de Nilmar, en què Casillas va evitar el gol. Abans del descans, Benzema va tenir la millor ocasió del partit, que va sortir fregant el pal curt de Diego López. A la mitja part s'hi va arribar amb empat a zero, però el Vila-real va veure com l'àrbitre li obviava dos penals comesos per Arbeloa per agafar de la samarreta Nilmar, al minut 32, i també Marco Rubén, al minut 35.

Per cert, Lass, que va veure una targeta groga al minut 5 -es perdrà el pròxim partit contra la Reial Societat-, va abandonar el terreny de joc per decisió tècnica al minut 29 i en el seu lloc va entrar Callejón. L'exespanyolista tampoc no va poder acabar el partit, perquè va marxar lesionat i el va substituir Altintop. El primer expulsat del Reial Madrid, per variar, va ser el preparador físic Rui Faria, que se'n va anar al carrer per quarta vegada aquesta temporada.

Ronaldo, a qui Messi va superar en la lluita pel Pichichi, va reduir distàncies amb l'argentí. El portuguès va inaugurar el marcador al minut 61. Però com un autèntic "déjà vu", però més d'hora, un nou llançament de falta directa va suposar al Reial Madrid encaixar un altre gol com en el partit contra el Màlaga. Aquest cop, l'autor no va ser Cazorla, sinó Senna, amb un xut impecable al 83, molt aplaudit per l'afició del Madrigal, que vol fugir de la zona baixa. A partir d'aquí, el Madrid va començar a perdre els papers, i l'àrbitre va expulsar Mourinho, Sergio Ramos amb doble groga i Özil amb vermella directa, quan faltaven cinc minuts per al final. Davant de tot això, Cristiano Ronaldo va fer un gest amb la mà simulant que robaven.

Des de les expulsions, el marcador ja no es va moure, i amb l'empat el Reial Madrid se situa amb 6 punts d'avantatge sobre el Barça.

Ni Mourinho ni Karanka parlen

A la sala de premsa, només es va sentir la veu de Lotina. Del Reial Madrid, cap representant. Ni Mourinho ni Karanka van fer declaracions, per, segons el club, no tirar més llenya al foc.