Copa del Rei

El Reial Madrid, el Sevilla i l'Alabès, a semifinals de la Copa

El Reial Madrid, el Sevilla i l'Alabès han aconseguit el pas a les semifinals de la Copa del Rei. Els de Queiroz no han donat opció al València, i ja en el minut 13 -amb un gol de Raúl- sentenciaven l'eliminatòria, després del 3-0 del partit d'anada. El gol de Xisco en el minut 74 no ha servit de res. Zidane, de falta, ha fet l'1-2 definitiu a Mestalla. El Sevilla, per la seva banda, i ja sense la seva estrella Reyes, ha aconseguit la victòria al Vicente Calderón per 1-2. Els sevillans, doncs, han aconseguit la victòria en tots dos partits. D'altra banda, l'Alabès ha aconseguit la classificació, tot i perdre a Mestalla per la mínima. Radomir Antic ha vist des de la llotja com el seu nou equip, el Celta, tot i guanyar, era eliminat de la Copa. Per completar l'eliminatòria, només queda per jugar el Saragossa-Barça.

València, 1 - Madrid, 2 Mestalla somiava la remuntada, però no ha pogut ser. Raúl, en el minut 13, aprofitava una passada a l'espai de Ronaldo per sentenciar l'eliminatòria. Tot i així, els valencians hi han posat ganes, i això s'ha evidenciat en nombroses ocasions, però, com en el partit d'anada, els ha faltat l'encert. En el minut 74, Xisco Català ha empatat el partit amb una rematada de cap. I ja en temps de descompte, Zidane feia l'1-2. El 3-0 ha estat una llosa massa pesant per als de Benítez. Celta, 1 - Alabès, 0 Radomir Antic ha vist, des de la llotja de Balaídos, com el seu nou equip, el Celta, ha caigut eliminat de la Copa a mans d'un equip de Segona Divisió. L'Alabès ha patit molt, però el 4-2 de l'anada li ha acabat sent suficient per accedir a les semifinals. El Celta ha tingut moltes ocasions, però no ha estat gens encertat davant la porteria basca. L'únic gol l'ha aconseguit Gustavo López amb la inestimable col·laboració del porter Juan Pablo, que s'ha empassat la pilota. El gol de l'argentí, però, ha acabat sent insuficient. At. Madrid, 1 - Sevilla, 2 L'Atlètic de Madrid no ha pogut fer possible el miracle de remuntar el 4-0 de l'anada. El gol de Fernando Torres en el minut 12 ha obert una mínima esperança, però els jugadors atlètics han estat incapaços de marcar més gols. El partit encara se'ls ha complicat més quan Lequi ha estat expulsat per doble amonestació a vint minuts del final. Amb deu jugadors sobre el camp, l'Atlètic ha abaixat definitivament els braços, fet que ha aprofitat el Sevilla per fer la volta al marcador. Primer ha marcat Baptista, que s'ha quedat sol davant del porter, i posteriorment, Darío Silva, amb un gran llançament, ha certificat la victòria en els últims minuts del partit. Els andalusos encara han tingut temps de fallar un penal.