Primera Divisió

El Reial Madrid deixa enrere els mals resultats i supera per la mínima l'Osasuna

Si fa dos dies, el Reial Madrid era un equip completament desfet, ara és líder, almenys de manera provisional, després de superar amb penes i treballs l'Osasuna. David Beckham, gràcies a un llançament de falta ha donat tres punts a un equip que sense fer bon futbol ha sabut treure profit dels pocs gols que marca. L'afició ha rebut amb una gran xiulada l'equip però, amb el pas dels minuts, s'ha anat oblidant de la indignació inicial i ha acabat animant els seus. El Madrid, però ha acabat defensant el seu triomf mínim i ja suma nou punts després d'haver fet tres gols.

Després de dues derrotes seguides, el Reial Madrid ha recuperat l'estat amb què va iniciar la Lliga: amb una imatge molt allunyada del què s'espera d'ell però aprofitant al màxim la seva escassa aportació ofensiva. Com davant el Mallorca i el Numància, l'equip blanc ha superat l'Osasuna per la mínima (1-0). Igual que davant l'equip sorià, els tres punts han arribat després d'un gran llançament de falta de David Beckham. Al marge d'això, poca cosa més ha ofert el Reial Madrid. Però és que l'Osasuna encar a ha ofert menys. S'esperava la reacció de l'afició madridista, després que les derrotes a Leverkusen i a l'Olímpic davant l'Espanyol precipitessin l'adéu de josé antonio Camacho i l'arribada de Mariano García Remón. L'estadi Santiago Bernabéu ha registrat poc més de mitja entrada. Les protestes inicials s'han anat apagant amb el pas dels minuts. Osasuna, que la temporada anterior havia guanyat per 0-3 a l'estadi madridista, no ha sabut treure profit aquesta vegada d'una situació delicada per al Madrid. L'ambient escènic hauria pogut jugar am favor dels pamplonesos per poc que haguéssin inquetat la defensa blanca en els minuts inicials, però els visitants han preferit no descuidar la defensa per si el Madrid sortia embalat. No ha estat així. L'equip blanc ha fet poc, però el suficient com per anar sumant mitja dotzena d'ocasions de gol. Un xut de Figo massa creuat (27'), una rematada de Raúl amb la dreta que s'ha estavellat en la creueta (32') i una posterior de Celades des de la frontal que ha aturat Sanzol (33'), haurien pogut ser perfectament l'1-0. Quan es portava una hora de joc, i després que Raúl Bravo hagués posat a prova Sanzol, David Beckham ha fet l'únic gol del partit en transformar un llançament de falta de manera impecable. Malgrat el gol, el Reial Madrid no s'ha desprès dels seus dubtes i ha deixat que l'Osasuna anés endavant. Però el conjunt navarrès no tenia les idees clares i només Aloisi, a falta de cinc minuts, ha inquietat mínimament Casillas. El Reial Madrid ha acabat defensant el resultat mínim però almenys ha posat un pedaç a la convulsa situació que ha viscut els últims dies.