El Reial Madrid allarga la ratxa triomfal a Granada i és el nou líder de la Lliga (0-4)

Ancelotti ha repetit el mateix onze titular del clàssic i amb l'equip de gala el Reial Madrid ha allargat la seva ratxa triomfal a Granada. Els madridistes, amb gols de Cristiano, James (2) i Benzema, han sumat l'onzena victòria consecutiva amb una superioritat aclaparadora i s'han situat líders de la Lliga amb dos punts més que el Barça i el Sevilla.

Ancelotti ha repetit el mateix onze titular del clàssic i, amb l'equip de gala, el Reial Madrid ha allargat la seva ratxa triomfal a Granada. Els madridistes han encarrilat l'onzè triomf consecutiu ben aviat. Abans del minut 2, Cristiano Ronaldo ha inaugurat el marcador amb un gol polèmic per una possible falta prèvia de Carvajal a Murillo. Tot i les protestes dels locals, el 0 a 1 ja ha estat inamovible.

Amb un gol tan matiner, el Madrid ha jugat com ha volgut i ha passat per sobre d'un Granada sense poder de reacció. La superioritat visitant ha estat aclaparadora i s'ha confirmat a la mitja hora de joc, quan James ha fet el 0 a 2 amb un golàs estratosfèric. El colombià ha rebut una assistència d'esperó de Benzema i ha batut Roberto amb una fantàstica volea per l'escaire.

Els únics contratemps per a l'equip d'Ancelotti abans del descans han estat la lesió muscular de Carvajal, que ha hagut de deixar el seu lloc a Arbeloa, i una puntada karateka fortuïta de Pepe a Sergio Ramos que ha acabat amb els tacs clavats al pit del central andalús. Malgrat la forta patacada, Ramos ha pogut seguir sense problemes al terreny de joc.

Benzema, dos assistències i un gol

En la represa i sense necessitat de forçar la màquina, la superioritat madridista ha estat incontestable i Benzema, que havia donat l'assistència en els dos primers gols, ha arrodonit el seu excel·lent partit fent el 0 a 3 en el minut 53. Poc després, Marcelo ha pogut fer el quart, però el seu potent xut amb la cama dreta s'ha estavellat al travesser.

Només l'excès de relaxació del Madrid en el tram final ha permès al Granada estirar línies i fins i tot disposar d'una doble bona ocasió per retallar distàncies i maquillar la derrota. Rochina, que ha entrat per l'exespanyolista Jhon Córdoba, molt discret en la punta d'atac, ha estat a punt de marcar, però s'ha topat amb Casillas i després ha rematat de forma acrobàtica molt desviat.

Els de Joaquín Caparrós han seguit buscant el gol de l'honor, però no han estat encertats en els metres finals. En canvi, en una jugada aïllada el Madrid ha fet el definitiu 0 a 4, el segon del compte personal de James, que ha rematat al fons de la porteria un refús de Roberto. Amb aquesta plàcida victòria, l'onzena consecutiva, el conjunt d'Ancelotti segueix imparable i se situa líder provisional amb dos punts més que el Barça i el Sevilla.