Clara Ponsatí (EFE)
Clara Ponsatí (EFE)

El Regne Unit accepta ara tramitar l'euroordre contra Ponsatí dictada per Llarena

Les autoritats britàniques han acceptat l'euroordre després que el jutge Llarena hagi enviat l'ampliació de la informació sol·licitada

RedaccióActualitzat

Les autoritats britàniques han reactivat la tramitació de l'euroordre contra Clara Ponsatí, després que, avui, el jutge Pablo Llarena els hagi enviat la informació complementària que demanaven fa dos dies.

Ho ha anunciat el mateix advocat de Ponsatí, Aamer Anwar, que assegura que dijous a la tarda compareixeran davant les autoritats.


Sense la paraula "sedició"

Tot i que Llarena demana que se l'entregui per sedició, aquest delicte no apareix ni un sol cop en el document. El magistrat diu que Ponsatí va intentar trencar l'ordre constitucional. Però, a l'hora de donar detalls, tots són sobre la desobediència a les sentències i resolucions del Tribunal Constitucional.

Després de la reactivació de l'euroordre contra Clara Ponsatí, Toni Comín i Lluís Puig el 5 de novembre passat, les autoritats britàniques van considerar que la petició d'extradir l'exconsellera per sedició no s'ajustava a la seva llei i instaven Espanya a donar més informació de la "gravetat de la infracció".

ARXIVAT A:
Pablo LlarenaTribunal Suprem Procés catalàClara Ponsatí
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut