Ajuntament de Cambrils
El regidor d'Hisenda de Cambrils reconeix els pagaments irregulars
Cambrils

El regidor d'Hisenda de Cambrils reconeix la desviació de diners públics i diu que dimitirà i abandonarà Unió

En un comunicat enviat a TV3, Ramon Llobet anuncia que dimiteix i demana disculpes als habitants de Cambrils, als companys del consistori i al seu partit, Unió Democràtica de Catalunya

RedaccióActualitzat

El regidor d'Hisenda de Cambrils, Ramon Llobet, reconeix, en un comunicat enviat a TV3, haver fet pagaments irregulars per valor de 92.000 euros. Llobet demana disculpes pels fets i diu que dimitirà i abandonarà el seu partit, Unió Democràtica de Catalunya.

Ramon Llobet també assegura que tornarà els diners i que acatarà el que digui la justícia.

"Reconec els fets, demano disculpes als cambrilencs, als companys de consistori i al meu partit, Unió Democràtica de Catalunya. És una actuació únicament i exclusivament de la meva responsabilitat i, per tant, demano respecte per a la meva família, a qui agraeixo tot el seu suport.

Demà dimitiré com a regidor i demanaré la baixa del meu partit. I, sobretot, retornaré tots els diners i els seus interessos i acataré les decisions dels jutges. Reitero les meves disculpes a tots els cambrilencs per haver-los defraudat."

Dijous, l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, va destituir Llobet del càrrec de regidor d'Hisenda del municipi. El regidor hauria desviat, entre el desembre del 2013 i el juny d'aquest anys, fons de l'Ajuntament a un compte corrent personal. En descobrir-ho, el consistori va presentar una denúncia penal contra ell. Les transferències estaven camuflades com a pagaments a proveïdors o com a nòmines a treballadors municipals.

Ramon Llobet, d'Unió Democràtica, era fins ara el tercer tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Cambrils, i formava part de la junta de govern local.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut