Marc Jiménez, regidor de la CUP de Canet ha denunciat amenaces de mort
Marc Jiménez, regidor de la CUP de Canet ha denunciat amenaces de mort
Canet de Mar

El regidor de la CUP de Canet denuncia amenaces de mort: "No són un fet aïllat"

Marc Jiménez va ser agredit pels encaputxats que van arrencar les creus grogues de la platja

Actualitzat

El regidor de la CUP agredit quan uns encaputxats van retirar les creus grogues de la platja de Canet ha denunciat aquest dimecres migdia davant els Mossos d'Esquadra haver rebut amenaces de mort després dels enfrontaments del passat 21 de maig.

Els fets van passar quan un grup de persones va arrencar unes creus grogues que hi havia a la platja en suport als presos. Tres persones van acabar ferides.
El regidor de la CUP, Marc Jiménez, assegura que l'incident de les creus no és un fet aïllat.


"Les agressions i les amenaces no s'han de tractar mai com un fet aïllat, doncs són múltiples els atacs que estem patint al Maresme els últims mesos com els casos de Vilassar, de Canet..."

L'advocat d'Alerta Solidària, Jordi Busquets, considera que es tracta d'un delicte d'odi.

"Són múltiples les amenaces, són fetes per xarxes socials, són amenaces, moltes d'elles de mort, són fetes en base a una mostra contrària a la ideologia d'aquestes persones i per tant entenem que sí que és un delicte d'odi."

 

 

Juntament amb el regidor de Canet també ha denunciat les amenaces que ha rebut un militant de l'organització juvenil independentista La Forja, Biel López. Les denúncies se sumen a les que van posar, la setmana passada, les tres persones ferides durant els enfrontaments a la platja.

ARXIVAT A:
Procés catalàPolicialCUP
Anar al contingut